Fenerbahçe Kulübü YÖnetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı, Spor Toto Süper Lig'de Bucaspor ile yaptıkları ve 5-3 kazandıkları maçta beklemedikleri kadar zorlandıklarını söyledi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından Akatlar Kültür Merkezi'nde UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik için düzenlenen organizasyona konuk olan Abdullah Kiğılı, burada basın mensuplarına açıklamalara bulundu.

Bucaspor karşılaşmasında bu kadar zorlanacaklarını hiç hesap etmediğini vurgulayan Kiğılı, “Benim hesabımda Bucaspor karşısında bu kadar zorlanmak yoktu. Ama çok zorlu bir karşılaşma geçti. Hele 3-1 yenik duruma düştükten sonra, Allah bize yardım etti. Bu hiç hesapta yoktu” dedi.

Ligde şampiyonluğa ulaşabilmeleri için önlerinde 4 maç daha kaldığına dikkati çeken Abdullah Kiğılı, “Her rakip zorlu. Hiç hafife alınacak rakip yok. İki defa şampiyonluğu son anda kaybettik. İnşallah bu şampiyonluğu önceden garantilemek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Kiğılı, Bucaspor karşısında 3-1 yenik duruma düştüklerindeki hislerinin sorulması üzerine, “İçimden 'gitti' dedim” yanıtını verdi.