Kezman Paris yolunda
Sırp yıldızı almaya kararlı olan Fransız kulübü, F.Bahçe'ye son teklifini bildirdi. Kezman da ülkesinde yayın yapan Sportski Zurnal Gazetesi'ne, “PSG ile görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyorum” açıklamasında bulundu.


AHMET BIYIKLI
Fransa'nın Paris Saint Germain Kulübü F.Bahçe'nin golcüsü Mateja Kezman için yeni bir teklif yaptı. Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen ve sarı-lacivertli yönetim ile masaya oturan Fransız kulübünün yetkilileri Kezman için 2.5 milyon euro bonservis bedeli önermiş ancak sarı lacivertliler bu teklifi az bularak geri çevirmişti. Daha sonra Fransa'ya geri dönen PSG yetkilileri Sırp futbolcu için sarı-lacivertli kulübe yeni bir teklif sundu. Yazılı olarak sarı lacivertli kulübe gönderilen teklifte Fransız ekip, Kezman için bonservis bedeli olarak 4 milyon euro önerdi.

KEZMAN DA AÇIKLADI

Kezman da ülkesinde yayın yapan Sporski Zurnal Gazetesi'ne açıklamalarda bulunarak, “PSG ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığını umuyorum. Kulübüm Fransız ekibiyle anlaşmak üzere. Şu an sadece formalite olarak bekliyorum. İşin resmiyete dönüşmesini bekliyorum” şeklinde konuştu. Dün başkan Aziz Yıldırım ile biraraya gelen teknik direktör Aragones, takımdan ayrılmak isteyen Kezman'ın bonservisi konusunda kolaylık sağlanmasını istedi. İki kulüp arasındaki anlaşmanın an meselesi olduğu, Kezman'ın bu hafta içinde Paris'e gidebileceği belirtildi.