F.Bahçe’nin eski forveti Mateja Kezman'ın Süper Lig'den iki takımla görüştüğü öğrenildi. Son olarak Hong Kong'da South China takımında formasını giyen Sırp futbolcunun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi.
 
Fenerbahçe'nin 7.5 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Kezman, Süper Lig'e geri mi dönüyor? South China ile yollarını ayıran Sırp golcünün Süper Lig'den 2 takımla görüştüğü öğrenildi.
 
Daha önce Eskişehirspor ile ismi anılan ve hala ülkesinde Partizan ile antrenmanlara çıkan Kezman'a Rusya ile Azerbaycan takımlarından da teklif geldiği kaydedildi. Bonservisi elinde olan Sırp golcüye Rusya ile Azerbaycan takımlarının da teklif yapmasına karşın, Kezman'ın öncelikle tercihinin Türkiye olduğu öğrenildi.
 
Daha önce Chelsea, Atletico Madrid ve PSV Eindhoven takımlarının da formasını giyen 'Batman' lakablı futbolcu, Avrupa'daki son durağı olan Paris Saint Germain'de fazla oynama şansı bulamamış ve taraflar arasında yapılan anlaşmayla futbolcunun sözleşmesi feshedilmişti. Sırp golcü daha sonra Hong Kong'un yolunu tutmuştu.