GALATASARAY'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell reklam yıldızı oldu. Avustralya'nın 2018 veya 2022 Dünya kupasına ev sahipliği yapmak için "Come Play" sloganı ile başlattığı promosyon çalışmalarında Harry Kewell'ın da oynadığı tanıtım filmi oldukça ilgi gördü.

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'ın görüntüleri ile başlayan ve toplam 2 dakika 30 saniyelik tanıtım filminde, Avustralya'nın farklı coğrafyalarından çeşitli görüntüler, Avustralya yerlileri Aborjinlerin yanı sıra Avustralya Başbakanı Kevin Rudd'da rol aldı.

2018 Dünya kupasına hangi ülkenin ev sahipliği yapacağı yaklaşık birbuçuk sene sonra belli olacak. Bu tarihe kadar Avustralya'nın lobi faaliyetlerinde bulunacağı düşünülüyor. Avustralya ayrıca web adresini de hizmete sokarak 2018 veya 20022'deki dünya kupasına ne kadar ciddi baktığını gözler önüne seriyor.

2018 Dünya Kupası ev sahipliği için Avustralya, Hollanda/Belçika, İngiltere, Endonezya, Japonya, Meksika, Portekiz/İspanya, Rusya ve ABD aday ülkeler arasında yer alıyor.