G.Saray"ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell, yeni sezon için anlaşmadan önce şartını açıkladı:

“Burada mutluyum ama Hagi"yle anlaşamıyoruz. Takıma olan yaklaşımında çok büyük sıkıntılar var.”

“G.Saray"a başarılar için geldim. 3 senedir buradayım ama zafer kazanamadım. Hagi kalacaksa şartlarım değişir.”

G.SARAY"DA Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard"ın takımdan gönderilmesiyle taşlar yerinden oynarken teknik direktörlük koltuğuna oturan Gheorghe Hagi"nin başlattığı değişim, bazı sıkıntıları da beraberinde getiriyor. Bu konudaki en dertli isim olan Harry Kewell ise takımdan kopma noktasına geldi.

AVUSTRALYALI yıldız futbolcunun menajeri Bernie Mandic, sıkıntılarını bildiği oyuncusuna, “Sana Avustralya, ABD ve Japonya"dan çok sayıda teklif var. Ne yapalım?” diyerek danışırken gelen cevap ise oyuncunun gelecek planlarının Hagi"ye bağlı olduğunu ortaya çıkardı.

"BURADA ÇOK MUTLUYUM"

32 yaşındaki hücum oyuncusu, gelen transfer tekliflerini değerlendirmek için zamana ihtiyacı olduğunu vurgularken Romen teknik adamın takımda kalıp kalmayacağına göre yol haritası çizmek istediğini menajerine belirtti.

SARI-KIRMIZILILARDA kalmak istediğinin altını çizen Harry Kewell, “Ben bu takımda mutluyum ve ayrıca İstanbul"da yaşamak da keyifli. Düzenimi de oturttum. Takımda kalıp kalmayacağım konusunda masaya oturmadan önce yönetimden Hagi"nin takımda kalıp kalmayacağını öğrenelim.

"CAMİAYA BORÇLUYUM"

ONUNLA iyi anlaştığımızı ve futbol adına aynı dili konuştuğumuzu düşünmüyorum. Takıma yaklaşımında büyük sıkıntılar var. Ben G.Saray"a şampiyonluklar, kupalar kazanmaya geldim ancak 3 sezondur buradayım ve önemli bir zafer kazanamadım. Kendimi bu camiaya karşı borçlu hissediyorum. Ancak Gheorghe görevine devam edecekse benim kalmam zorlaşır çünkü beni istemediğini düşünüyorum. Ayrıca o varsa ve ben de takımda kalacaksam şartlarım farklı olur” ifadelerini kullandı.

G.SARAY"DA Hagi"nin gelişinden negatif etkilenen diğer isimler ise Lucas Neill, Milan Baros ve Emiliano Insua...

Takımın diğer yabancılarının (Zapata, Stancu, Culio, Cana, Pino) ise Romen çalıştırıcıyla sorunları bulunmuyor.

MİSİ BAŞTAN GİTTİ!

Bosnalı yıldız Misimovic ise takıma bile alışamadan hocasıyla arasına kara kedi girdiği için kadro dışı bırakılmıştı ve "bugün-yarın" başka bir takıma transfer için gün sayıyor.

Barış"ın menajeri çalışıyor

G.SARAY"IN taraftarla bir türlü yıldızı barışmayan ismi Barış Özbek"e bu kez de İtalyan ekibi Genoa"nın talip olduğu öne sürüldü. Sezon sonuda sözleşmesi bitecek olan 24 yaşındaki oyuncuya F.Bahçe"nin de talip olduğu haberleri çıkarken sarı-lacivertli kulüp ise bu transferi yalanlamıştı.

BARIŞ"IN takımda kalmak istediği ancak yönetimden henüz bir teklif gelmediği için menajerinin bu tarz haberlerle yönetimi köşeye sıkıştırmak istediği de iddia ediliyor. Genç oyuncu ise hiçbir takımla görüşmediğini söyledi.

Lucas Neill Ada"da yeni takım arıyor!

ASLAN"IN Avustralyalısı Lucas Neill, başkan Adnan Polat"ın geçtiğimiz hafta yaptığı “Sözleşmesini uzatıp uzatmayacağımıza sezon sonunda karar vereceğiz” konuşma sonrası kayıplara karıştı.

Bu sözlerin ardından kendi "çalışmalarına" başlayan Neill, Buca maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşünce İngiltere"nin yolunu tuttu. Tecrübeli oyuncunun, Ada"da kulüp arayışlarına başladığı iddia ediliyor.

Yekta: Arena avantajımız

G.Saray"da Yekta Kurtuluş, GS TV"nin Son Pas programına katılırken yeni takımıyla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Buca maçının kolay olmayacağını biliyorduk. Elimizden geleni yaptık ve kazandık. Arena"daki maçlarda büyük avantaja sahibiz ve bunu kullanıyoruz. Kupada ilk maçta mağlup olmamıza rağmen avantaj bizde. Çünkü 1-0 bile kazansak turu geçiyoruz. O yüzden kupada da hedefimizde ilerliyoruz. Eskiden "büyük takımlar korunuyor" denirdi. Artık öyle bir şey yok, hatta tam tersi oluyor. İdolüm hep Tugay Kerimoğlu"ydu. Futbolu bıraktığında ağlamıştım. Şimdi beraber çalışıyoruz, bu da benim en büyük şansım.”

Yalımcan SARPYEL / VATAN