Kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 9"a yükselen Galatasaray"da sakatlığı yüzünden sözleşmesinin askıya alınması gündeme gelen Harry Kewell"ın, İspanyol kulübü Sevilla ile el sıkıştığı bildirildi.
Sevilla Sportif Direktörü Ramon Rodriguez"in, Kewell"ın Menajeri Bernie Mandic ile masaya oturarak gelecek sezon için her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi. Milliyet"in ulaştığı bu bilgiye göre, Galatasaray"ın, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 1 yıl uzatmak istediği Avustralyalı futbolcu, Haziran ayında bedelsiz olarak Sevilla"ya gidecek.
Sevilla Sportif Direktörü Rodriguez, Kewell"la anlaştıkları iddiasını yalanlamazken, yıldız futbolcunun yaşadığı sakatlığın transfer için engel oluşturmadığı vurgulandı. Kewell"ın, Sevilla ile anlaştığı için Galatasaray"la sözleşme yenilemeye yanaşmadığı, ayrıca İspanyol ekibinden daha fazla para alacağı kaydedildi. Sevilla"nın, Kewell"ın üç yıllık sözleşme şartını da kabul ettiği ileri sürüldü. Bu arada Kewell bugün Avustralya"da kontrolden geçecek. Doktoru ameliyat kararı verirse yıldız futbolcunun sözleşmesi büyük olasılıkla askıya alınacak.

"Bizimle kal Harry"
Galatasaray taraftarı, gönderilmesi gündemde olan Harry Kewell için internette site açtı. www.staywithusharry.com (Bizimle kal Harry) adlı sitede Avustralyalı futbolcunun GSTV"de yayınlanan röportajı, Kewell"ın sarı-kırmızılı forma altında attığı gollerden oluşan klipler ve “Kewell kalsın diyenler fikrinizi buraya belirtin” gibi bölümler yer alıyor./dha