İŞTE O VİDEO

Şahan Gökbakar, söyleşi için gittiği Sakarya Üniversitesi Kampüsü"nde, Mega Magazin"in sorularını yanıtladı. Galatasaray-Hamburg maçı için başkan Adnan Polat"tan 2 adet beleş bilet istediği haberlerini yalanlayan Şahan, ayrıca bir daha kimseden bilet istemeyeceğim diyerek, kafaları karıştırdı.

Yıllar önce “Sahte Hoca” skeçinde birlikte oynadıkları ünlü komedyen Cem Yılmaz için, yıllar sonra “skeçte oynamayı O kendisi istedi, hatta ben istersen oynama dedim ama o oynamak istediğini söyledi ve oynadı. Ben öğrenciyken hayran olduğum birinin benimle aynı skeçte oynamasından büyük mutluluk duydum. Ama skeçimde Cem Yılmaz oynayacak diye yaygara çıkarmadım, bir hafta önceden reklamını yapmadım, programın akışı içinde, izleyenler Cem Yılmaz"ı o skeçte o an gördüler ve şaşırdılar. Bu benim tercihimdi” dedi.
Şahan Gökbakar, skeçinde oynadıktan sonra Cem Yılmaz"ın duyduğu pişmanlıktan haberi olduğunu belirtirken, “konuyla ilgili yapılan haber doğru tek bir farkla, bana bunu telefonda değil yüz yüzeyken söyledi" dedi.

Şahan Gökbakar "YOGACILARDAN ÖZÜR DİLİYORUM”

Recep İvedik 2 filmindeki yoga sahneleriyle yogacıları kızdıran ve “Şahan"ın bizden özür dilemesi gerekir” dedirten Şahan Gökbakar, yaptığı açıklamada; "Biz yogacıları sakin insanlar olarak biliriz, böyle dünyevi bir meseleye niye takılmışlar, ayrıca bu bir komedi filmi. Ancak yine de çok istiyorlarsa diliyorum, evet özür diliyorum ne oldu ki şimdi, ne kadar gereksiz işler" dedi.