İlhan Kesici ile ilgili haberimiz siyaset arenasına bomba gibi düştü.  İlhan Kesici, "Evet teklif aldım. Ama ben bu işte yokum" dedi.

Bir haftadır toplantı üstüne toplantı yapan DP Genel Başkan Adayını belirleme Komisyonu İlhan Kecisi'de karar kılmıştı. Bunun üzerine geçen hafta İlhan Kesici'nin kapısı çalındı ve resmen partinin başına geçmesi için teklif iletildi.

Bu görüşmeyi doğrulayan İlhan Kesici bundan sonrasını İnternethaber'e şöyle anlattı; "Sağdan, sol bir partinin milletvekiline genel başkanlık teklifi gelmesi Türk siyaseti için bir kazançtır. DP'li arkadaşların lider arayışını saygıyla karşıladım. Kendilerini ağırladım. Türk siyasetini konuştuk. Ben önerilerine teşekkür ettim ve bu işte yokum dedim."

TANSU ÇİLLER ADAY MI?

Öte yandan Tansu Çiller de son kararını verdi. DP'nin başına geçmesi için çağrılar yapılan Çiller, aday olmama kararı aldı. Çiller, "Daha genç biri aday olmalı" düşüncesinde...

Mehmet Ağar ise DP koltuğuna yeniden talip... Yeni haftada DP'deki başkanlık yarışı iyice kızışacak gibi görünüyor. Koltuğa talipli olanların basın toplantısı ile niyetlerini ilan etmeleri bekleniyor.