Piyasadaki rakiplerine göre sundukları yüksek donanım özellikleri ile Geely Echo ve Familia modelleri, tüketicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Anadolu Grubu güvencesi ile ülkemizde satışa sunulduğu günden itibaren yoğun ilgi gören Geely modellerinde, Kasım ayı boyunca fiyatlar ÖTV indiriminin de altına iniyor.

Zengin donanım ve güvenlik özelliklerini birarada sunan Geely Echo, Kasım ayı boyunca sadece 17.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Araçta, EBD destekli ABS fren sistemi, sürücü ve yolcu hava yastığı, elektrikli ön ve arka camlar, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, klima, alaşımlı jantlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, Radyo CD çalar standart olarak sunulan özelliklerden bazıları.

Geely markasının ülkemizde satışa sunduğu bir diğer modeli olan C segment Familia ise, Kasım ayı boyunca 20.999 TL"lik fiyat etiketi ve sunduğu zengin donanım özellikleri ile rakiplerinden sıyrılıyor.

Güçlü motoru, kontrollü sürüş niteliğine ek olarak; özel ses azaltım teknolojisinin getirdiği konforlu bir sürüş sunan sağlam gövde yapısı, 4 kapılı birleşik çarpmaya dayanıklı tampon kirişi, darbe emici direksiyon mili, immobilizer, EBD destekli ABS ve çift hava yastığı ile, güvenliği ön planda tutan Geely Familia"da ayrıca, krom kapı kolları, park sensörü, gövde rengi tampon ve yan aynalar, ön ve arka sis farları da standart olarak sunuluyor./vatan