Ocak ayında Beşiktaş'ın serbest bırakması beklenen Fatih Tekke'ye şu isimden çağrı geldi.

Hagi'nin yardımcısı Kerimoğlu'nun telefonla arayıp görüştüğü golcü oyuncu, Beşiktaş serbest bırakırsa ocakta Aslan olacak.

Forvette Mehmet Batdal'ın tecrübesiz olması nedeniyle Milan Baros'a iyi bir partner arayan G.Saray, Fatih Tekke'yi yeniden gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların, sezon başında da görüştüğü ancak tercihini son anda Beşiktaş'tan yana kullanan 33 yaşındaki yıldıza, Tugay Kerimoğlu aracılığıyla yeni bir teklif yaptığı öğrenildi.

Kerimoğlu'nun Beşiktaş'ta teknik direktör Schuster'in gözden çıkardığı Fatih'i telefonla arayarak, "Bize gelir misin?" diye soruduğu ve olumlu yanıt aldığı Schuster gözden çıkardı Sarı-kırmızılı yönetimin, Fatih Tekke'nin Beşiktaş ile bonservis konusunu halletmesini beklediği için bu transferi şimdilik gizli tuttuğu ifade ediliyor.

Siyah-beyazlı kulüp tarafından serbest bırakılması beklenen golcü oyuncu, bonservisini alırsa ocak ayında G.Saray'a imza atacak. Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle ilk yarıda sadece 3 maçta 97 dakika şans bulabilen Fatih Tekke gol atamadı. Golcü oyuncu, Sivasspor maçının ardından teknik direktör Schuster ile kapıştıktan sonra bir daha kadroya giremedi.