İki sürücü arasında yol verme nedeniyle trafikte giderken başlayan tartışma, bir sürücünün diğer sürücüye meydan dayağı atmasıyla sona erdi.
Kuşadası Adnan Menderes Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 09 K 6693 plakalı aracın sürücüsü M.Z. ile 09 K 2593 plakalı aracın sürücüsü N.Y. arasında yol verme yüzünden araç içerisinde tartışma başladı. El kol hareketleriyle araç içerisinde iki sürücü arasında devam eden tartışma, belediye önündeki Demokrasi Meydanı'na kadar sürdü. Daha sonra özel otomobilin sürücüsü M.Z. aracını belediye önüne park ederek diğer aracın sürücüsü N.Y. ile tartışmayı sürdürdü. Polislerin ve çevredeki vatandaşların
müdahalesine rağmen sakinleştirilemeyen sürücü, diğer sürücüye aracının içerisinde otururken saldırdı. Şoför koltuğunda oturan sürücüyü yumruklamaya başlayan M.Z., trafik polisleri ve vatandaşların müdahalesine rağmen engellenemedi. Bazı vatandaşlar çareyi bu sefer diğer kapıdan dayak yiyen sürücüyü araçtan çıkarmakta buldu. Trafik polislerinin yanı sıra asayiş ekiplerinin de gelmesiyle kontrol altına alınan çılgın sürücü, güçlükle sakinleştirildi. Her iki sürücünün de birbirinden davacı olması üzerine
sürücüler Merkez Polis Karakolu'na götürüldü.
M.Z. yanında eşi olduğu sırada diğer araç sürücüsünün kendisine el kol hareketi yaptığını ileri sürdü. N.Y. ise kendisine yol vermeyen M.Z.'nin bununla da yetinmeyerek kendisine saldırdığını söyledi.
Bu arada olay sırasında yaklaşık 15 dakika trafiğe kapanan yol, Demokrasi Meydanı'nda kavganın sona ermesiyle yeniden trafiğe açıldı.