Emel Sayın, vereceği konser öncesi belinde bir kene olduğunu fark ettiğini ve işi şakaya vurup keneye, "Birlikte sahneye çıkacağız" dediğini anlattı.
Emel Sayın, İzmir'deki konseri öncesinde yaşadığı 'kene' olayını CNN Türk'te yayınlanan 'Nası Yani?' programında anlattı. İzmir'de Muazzez Abacı ve Seçil Heper ile sahneye çıkmaya hazırlandığı sırada belinde bir kaşıntı olduğunu söyleyen Sayın, "Ben etbeni sandım. Yeğenim Nergis ve makyözüm Nazlı'ya gösterdim, her şey ondan sonra başladı" dedi.

BUNUN BACAKLARI OYNUYOR
Yeğeninin, "Bu etbeni değil, kene. Bacakları oynuyor" sözleri üzerine şaşkına döndüğünü belirten Sayın, "Bir anda ateşin içine düşmüş gibi oldum. Acaba sahneye çıkabilecek miyim diye düşündüm. Nergis pişman oldu söylediğine... Ama konsere çıkabilmenin yolunu Pollyannacılık oynamakta buldum" dedi. Keneye, 'kenecan' ismini takan Sayın, "Kenecim beraber şarkı söyleyeceğiz, beni rahatsız etme, hatta biraz katkıda bulun" dedikten sonra sahneye çıkmış.

NE KADAR SÜREM VAR?
"Sesim, reflüm olduğu için bazen zorlar beni ama o gün çağlayan gibiydi!" diyen Sayın, konser sonrası doktora gittiğini ve son yıllarda kene ısırması nedeniyle yaşanan ölümleri hatırlayıp, "Öleceksem ne kadar sürem var?" dediğini anlattı. Sayın, kenenin Marmaris'te, annesinin evindeyken yapışmış olabileceğini söyledi.