Başbakan Erdoğan tatil yapmak için Hatay'dan sonra Antalya'yı tercih etti. Erdoğan, seçim sonuçları açıklandıktan sonra Antalya'daki sonucun kendisini çok şaşırttığını ve seçim sonucunu anormal bulduğunu söylemişti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Antalya'ya tatile geldi. Erdoğan çifti, Antalya'nın en prestijli turistik tesislerinden biri olan Belek'deki Ela Quality Resort Otel'de kalıyor.

Ata uçağıyla saat 15.50'de Antalya Havalimanı'na inen Başbakan Erdoğan, VIP kapısı yerine A Kapısı'ndan siyah bir minibüsle havalimanından ayrıldı. Kente gelişinin duyulmasını istemediği belirtilen Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla başta Antalya Valisi Alaattin Yüksel olmak üzere protokoldan kimse karşılamaya gelmedi.

4 GÜN TATİL YAPACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı'ndan siyah Volkswagen minibüsle ayrıldıktan sonra Belek Turizm Merkezi'nde konaklayacağı, Malatyalı tekstilci işadamı Ahmet Akbalık'a ait Ela Quality Resort Otel'e geçti.

Erdoğan çiftinin bulunduğu minibüsün otele girişi sırasında korumaları gazetecilerin görüntü almasını engelledi. Başbakan ve eşi Emine Erdoğan, 4 gün süreyle tatil yapacakları otelin denize yakın lüks villalardan birine yerleşti.

GÜL'ÜN OTELİNİ TERCİH ETTİ

Başbakan Erdoğan'ın konakladığı Belek'in İskele Mevkii'nde bulunan Ela Quality Resort Otel'de, geçen yıl nisan ayında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de konaklamıştı.

Cumhurbaşkanı Gül, burada kaldığı sırada turizmciler, kentin üst düzey protokolü ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yaptığı toplantıda, kentin ve turizmin sorunlarını görüşmüştü.

EN PRESTİJLİ OTEL

2 yıl önce hizmete giren Ela Quality Resort Otel'de, 1200 yatak kapasitesiyle bölgenin en prestijli otellerinden biri olma unvanını elinde bulunduruyor. 4 bin 500 metrekarelik SPA merkezi, VIP sauna ve hamamıyla geleneksel mimari ve modern mimarinin buluştuğu bu tesis, siyasilerin tercih etiği bir otel olarak ön plana çıkıyor.