Nazilli"de akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen 37 yaşındaki şahıs kendisini hastaneye götürmeye gelen ambulansa binmemek için 3. kattaki evinin balkonundan kendisini aşağıya attı. Yaklaşık 10 metreden beton zemine çakılan şahıs ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralının yapılan ilk kontrolünde hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre; olay Cumhuriyet Mahallesi 286 Sokak 105 Evler Aydın Apt. K:3"te meydana geldi. Antalya Konya Altı Tıp Merkezi Evde Bakım Biriminde görevli oldukları öğrenilen sağlık Görevlileri Kasım Karakoç, Yüksel Parlar ve Güner Keser, annesi Fatma Akbaş (68) ile birlikte yaşayan Ahmet Akbaş"ı(37) Antalya"da bulunan 2. Bahar Huzur Evine götürmek üzere saat 08.00"de geldiler. Anne Fatma Akbaş2tan oğlu Ahmet ile ilgili gerekli bilgileri alan ve Antalya ile görüşmenin ardından akli dengesi bozuk olan şahsı Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürmeye karar verdik. Annenin de yakınları ile görüşmesinin ardından ambulans ve görevliler sokakta beklerken Ahmet Akbaş balkona çıkarak başta televiztyon olmak üzere evin birçok eşyasını sokağa atmaya başladı. Ardından sokağa karşı bağıran Ahmet Akbaş, kendisini aşağı atacağını söyleyerek tehditlerde bulundu.
Olay yerine gelen polis memurlarına da direnen Akbaş, bir süre sonra olay yerine çağrılan İtfaiye ekiplerinin sokağa girdiğini görünce bir anda kendisini 3. katın balkondan beton zemine bıraktı. Ayaklarının üzerine düşen Akbaş"a ilk yardımı Antalya"dan gelen ekip yaptı ve ardından Nazilli Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede yapılan ilk kontrollerde Akbaş"ın kol ve ayaklarında kırıklar olduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan yaralının annesi Fatma Akbaş ise oğlunu bakamayacağı için huzur evine götürülmesini istediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.