Eski bir CIA ajanı olan 78 yaşındaki Duane Clarridge, emekliliğini aldıktan sonra boş durmayıp en iyi bildiği iş üzerine bir şirket kurdu: Casusluk. Clarridge"in evinden yönettiği “özel” ajanlar son iki yıldır Pakistan ile Afganistan arasındaki dağlarda Taliban militanları ve Kabil"in yönetici kadrosu hakkında bilgi topluyor.

Eski bir CIA ajanı olan 78 yaşındaki Duane Clarridge, emekliliğini aldıktan sonra boş durmayıp en iyi bildiği iş üzerine bir şirket kurdu: Casusluk. Clarridge"in evinden yönettiği “özel” ajanlar son iki yıldır Pakistan ile Afganistan arasındaki dağlarda Taliban militanları ve Kabil"in yönetici kadrosu hakkında bilgi topluyor. Şirket, geçen mayıs ayında Pentagon"un yardımlarını kesmesine rağmen, "vatansever" sponsorların bağışları sayesinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Clarridge, seksenli yılların ortasında, İran"a silah satarak kazandığı parayı Nikaragua"daki devrim karşıtlarına aktarmış, daha sonra ise bu konuda Kongre"ye yalan söylemekle itham edilmiş ancak baba Bush tarafından affedilmişti.