Nesim Malki cinayetinin azmettiricisi Erol Evcil"in yurt dışına kaçtıktan sonra geldiği Bursa"da, evinde gizlendiği Bursaspor Kulübü eski başkanlarından Hüseyin Silahçı, eşinin otomobiline “İntihar edeceğim” yazılı not bıraktıktan sonra kayıplara karıştı. Eşinden 3 gündün haber alamayan Selin Silahçı, polise başvurdu.

Erol Evcil"in Nesim Malki Cinayeti"nde azmettirici olarak aranırken yurt dışına kaçıp gizlice döndüğü Bursa"da, evinde uzun süre saklandığı Bursaspor Kulübü eski başkanlarından 43 yaşındaki Hüseyin Silahçı"dan üç gündür haber alınamıyor. Eşinin son olarak otomobiline, “İntihar etmeye gidiyorum” yazılı not bıraktığını söyleyen 28 yaşındaki Selin Silahçı, bugün Bursa Emniyet Müdürlüğü"ne gelerek, hayatından endişe ettiği kocasının bulunması için yardım istedi. Bursa Polisi, fotoğraflarını karakollara dağıttığı Silahçı"yı arıyor.


HIZLI YAŞADI ÇABUK ÇÖKTÜ


Bursaspor"da 1995 yılında Kulüp Başkanlığı yapan Hüseyin Silahçı, babası Hüsamettin Silahçı"nın 1987 yılında ölmesinden sonra bıraktığı servet ile Bursa"nın en zenginleri arasında yer aldı. Kardeşinin payını ödeyerek babasının kurduğu İnkişaf Tekstil Fabrikası"nın tüm hisselerine sahip olan Hüseyin Silahçı, 2 çocuğunun olduğu ilk eşinden boşandı. Manken Yasemin Koşal ile uzun süre nişanlılık dönemi geçiren Silahçı, Bursa"da 4 evi varken, beş yıldızlı Almira Otel"in kral dairesinde yaşamaya başladı. Satın aldığı uçak ile Yasemin Koşal"ı günü birlik İtalya, Fransa ve Yunanistan"a götüren Silahçı, aralarında özel yapım Lamborghini ve Ferrari"lerin de bulunduğu 10"a yakın lüks otomobil koleksiyonu ile çok konuşuldu.


ÇÖKÜŞÜ EVCİL İLE TANIŞMASINDAN SONRA BAŞLADI


Hızlı yaşayan Hüseyin Silahçı, çabuk çöktü. Bursaspor Kulüp Başkanlığı yaparken Zeytin Kralı Erol Evcil ile tanışan Silahçı, daha sonra tüm servetini sattı. Sahip olduğu tekstil fabrikasını Erol Evcil"e satıp burada maaşlı işçi olarak çalışan Silahçı, evlendiği ikinci eşi ve bir çocuğunun olduğu Selin Silahçı"ya düştüğü bu durumu kabul edemediğini söylediği öğrenildi.

Hürriyet