Yaklaşık 12 bin kişinin izlediği konsere jet sosyete deniz yoluyla geldi. İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) katkılarıyla 20 yıl aradan sonra tekrar Türkiye'ye gelen Latin-rock tarzının ustası Carlos Santana'nın, önceki akşam Turkcell Kuruçeşme'de verdiği konserde yer yerinden oynadı! Konseri 12 bin kişi izledi. Mekana iki saat öncesinden gelen Santana hayranları sıkı bir Boğaz keyfi yapmayı ihmal etmedi. Aşırı trafik nedeniyle konsere gecikmek istemeyen sosyetikler mekana özel tekneleriyle geldi.
BEDAVA İZLEYEN DE VAR

Teknelerinde ellerinde içkilerle masa kuranlar; Santana'yı bedavaya izlemenin keyfini yaşadı. 32 kişilik ekibiyle üç saat müzik ziyafeti veren sanatçıyı dinleyenler arasında İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Eczacıbaşı ve eşi Sebla Hanım vardı. Konsere başı sargılı bir halde katılan Şakir Bey, konuyu "Ufak bir kaza oldu, önemli bir şey yok!" diyerek geçiştirdi.

NEŞELERİ YERİNDEYDİ!

Özel locadan konseri izleyen Cem ve Ümit Boyner ile Bülent- Oya Eczacıbaşı çiftlerinin de neşesi oldukça yerindeydi. Cem Boyner ve eşi konser bitiminde geldikleri tekneyle tekrar yalılarına geçti. Erol-Tilda Tezman çiftinin teknesiyle gelen Eda Taşpınar ve Nurettin Hasman, Santana'nın müziğiyle kendinden geçti.