Yapımcı ekibi ortada bıraktı, oyuncu arkadaşları çekimler esnasında kaburgasını kırdı; yılmayan ekip, filmi kendi imkânlarıyla tamamladı

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden mezun olduktan sonra film çekmeye karar veren Halil Taşdemir, Oğuzhan Uğur ve Serhat Turhan isimli üç arkadaşın filmlere konu olacak serüvenleri, destek sözü aldıklarında başladı. Çekimler için davetli oldukları kasabaya giden film ekibi burada büyük bir sürprizle karşılaştı!

Çekimlerin ilerlediği esnada, yerel kanalın canlı yayınında "Bu gençlerin yanındayız" diyen ticaret odası başkanları, "Beldemize kültür-sanat geliyor, dileyin benden ne dilerseniz" diyen işadamları ve fabrika sahipleri bir anda ortadan kayboldu. Halil Taşdemir, Oğuzhan Uğur ve Serhat Turhan isimli üç arkadaş, filmi sırtlayıp götürmeye karar verdi. Set araçlarını kendileri taşıdı, makyajlarını bile kendileri yaptı. Kamera kayıttan hiç çıkmadı. Arabalar satıldı, borçlanıldı ama normal bir sinema filminde olması gereken hiçbir detay da atlanmadı. Işık ekibine yardım eden oyuncu Enver Akoğlu’nun kaburga kemiği kırılmıştı. Ekip binbir zorlukla tamamladığı filmin galasında yine yalnız kaldı.

'BABA'DAN DESTEK

Senaryosunu ve yönetmenliğini Oğuzhan Uğur’un yaptığı filmde başrolleri Halil Taşdemir, Senem Başak, Serhat Turhan, Önder Yalçın ve Erdinç Kurt paylaşıyor. Filmin en büyük sürprizlerinden biri de Müslüm Gürses!

Ünlü sanatçı, sözlerini filmin yönetmeni Oğuzhan Uğur’un yazdığı 'Ağır Abi' şarkısını kendine has üslubuyla yorumlayarak genç kadroya omuz verdi.