Adana’da 24’üncü dönem milletvekilliği seçimlerine bağımsız aday olarak giren Hakan Bülent Yardımcı’nın oy kullandığı sandıktan kendisine sıfır oy çıktı. 
 
Adana genelinde toplam 454 oy alan, iş adamı ve yerel Ekspres Gazetesi sahibi Hakan Bülent Yardımcı’nın oy kullandığı 1023 numaralı sandıkta 262 seçmen oy kullandı. 260 oy geçerli sayılırken, bunlardan 163’ü CHP’ye, 33’ü AK Parti’ye, 2’si MHP’ye, kalanı da diğer partilere ve bağımsızlara verildi. 
Hakan Bülent Yardımcı, kendi sandığında sıfır çekmesinin şokunu yaşadı. Yardımcı, merkez Seyhan İlçesi Çobanoğlu Ticaret Lisesi’ndeki 1023 nuramalı sandıkta kendisinin yanı sıra eşi, oğlu, gelini, kayınbiraderi, iki kızının oy kullandığını, bu sandıkta 25 ’kemik’ oyu olduğunu savundu. Yardımcı, "En kuvvetli olduğum sandıkta bana sıfır oy çıkması inanılır gibi değil. Ailem, yaşadığım apartmandaki bana oy sözü veren komşularım bu sandıkta oy kullandı. Oy kullandığım sandıkta 60’dan aşağı oy beklemiyordum. Hadi diyelim ailem, komşularım oy vermedi, benim oyum nerede? Oy dağılımı ile toplam sayısı arasında da 4 fark var. Üstelik 4 oyun nereye gittiği belli değil" diye tepki gösterdi.