AYDINPOST HABER SERVİSİ-Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, beldesindeki 6 adet İlköğretim okulundaki gelir düzeyi düşük olan ailelerin çocuklarına 285 çift ayakkabı dağıttı.
Başkan Çınar, Sultanhisar"a bağlı Atça Belediyesi beldesinde eğitime verdiği desteği vatandaşların takdirini topluyor. İlköğretime başlayan çocuklara çanta dağıtan Başkan Mustafa Çınar, şimdi de 285 öğrenciye ayakkabı yardımı yaptı.
Belediye Başkanı Çınar, "Atça Lisesi'ni de fiziki olarak tadilat ve bakımını okul aile birliğiyle müşterek çalışma yaparak lisemizi bugünkü haline getirdik.
Tüm bu çalışmaların içerisinde bizlerin katkılarından öte okulumuzun müdürünün girişimleri oldukça fazla. Biz okul idaresi ve öğretmenlerimizle birlikte evlatlarımızın en iyi ortamda eğitim görmeleri için gayret sarf ediyoruz. Okul müdürümüz hayır sever vatandaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, kısacası eğitime katkı sağlayacak herkese harekete geçirerek. Biz de belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirmeğe çalıştık. Müdürümüzün gayretleri neticesinde Filli Boya Filli Okul Kampanyasında sesimizi duyarak lisemizin boyanması için 1600 kilo boyayı okulumuza bağışta bulundu. Belediyemizin destekleriyle okulumuzun fiziki yapısını yeni bir çehre kazandırdık. Merhum Başbakanımız Adnan Menderes"in eğitime kazandırdığı eski Atça Ortaokulu binamıza yeni bir görünüm alması için bir projemiz var. Bu çalışmamızda Atça Ortaokulundan mezun olan hemşerilerimize ve bizlere destek verecek herkesi bekliyoruz" diye konuştu.
Atça Lisesi Müdürü Aytekin Sezgin, eğitime vermiş olduğu destek nedeniyle Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar'a plaket verdi.

Haber ve fotoğraflar: Gezgin Değirmenci-Aydınpost