SEZONU şampiyon Beşiktaş'ın ardından ikinci olarak tamamlayan ve bu yıl ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Sivasspor'da gözler yapılacak transferlere çevrildi
Bilica'yı henüz Fenerbahçe'ye vermediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Transferde aceleci olmayacağız" dedi. Giden ve gelen futbolcuları gazetelerden okuduğunu ve hayrete düştüğünü belirten Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Her gün gazetelere göre bir futbolcumuz gidiyor. Biz de yeni futbolcular ile görüşüyoruz. Böyle bir şey yok. Şu anda Sivasspor kulübü olarak görüştüğümüz futbolcular yok. Biz teknik heyetimiz ve yönetim olarak ilk önce bir araya geleceğiz. Gidecek kalacak futbolcuları belirleyeceğiz. Daha sonra Sivasspor formasına yakışan futbolcular alıp ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Transfer konusunda aceleci olmayacağız. Bırakın futbolcular tatillerinin tadını çıkarsınlar" dedi.

BİLİCA'YI FENERBAHÇE'YE HENÜZ VERMEDİK

Son günlerde ismi Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı savunma oyuncuları Bilica'nın transferine de değinen Başkan Otyakmaz, "Bilica için Fenerbahçe ile bir görüşmemiz oldu. Fakat anlaşma falan yok. Bilica şu anda bizim sözleşmeli futbolcumuz. Bu transfer konusu şimdilik askıya alındı. Yurt dışından, Rusya'dan teklifler var. Bakacağız, ondan sonra karar vereceğiz" dedi.