Konya'da tüp bebek tedavisi için gittiği özel hastanede, iğnenin damar yerine kasa yapılması sonucu kangren olduğu iddia edilen Saime Kayan (28), kesilen kolunu elleriyle gömdü. 
 
Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören ve 3 kez ameliyata alınan Saime Kayan, kangren olan kolu kesildikten sonra taburcu oldu. Hastanenin patoloji laboratuvarında incelenen kolu ise Kayan'a bugün teslim edildi.
 
Üçler Mezarlığında yakınları gerekli işlemleri yaptırırken, Kayan sürekli kesilen koluna bakarak gözyaşı döktü. Eşi Hüseyin Kayan, güçlükle ayakta duran genç kadını,sakinleştirmeye çalıştı.
Saime Kayan, kesilen kolunu eşinin yardımıyla mezarlığa gömdü. Sürekli ağlayan ve konuşmakta güçlük çeken genç kadın 'Kendi ellerimle kolumu toprağa verdim. Sorumlular görsün'dedi. 
 
Hüseyin Kayan ise Sağlık Bakanlığı ve Cumhuriyet Savcılığına konuya ilişkin suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. 
 
Olayin geçmişi 
 
Konya'da tüp bebek tedavisi için gittiği özel hastanede serum tedavisinde iğnenin damar yerine kasa yapılması sonucu sol kolunun kangren olduğu iddia edilen Saime Kayan, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine gönderilmiş, burada kolu dirseğinden kesilmişti.(AA)
fft16_mf768053.jpeg