Seminere , Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Eğitmeni Çağatay Şalap, TÜFAD Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Ata Tekin ile Aydınlı antrenörler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan seminerde, bu yıl vefat eden Yıldızspor Kulübü Başkanı Kenan Duman ile ilgili hazırlanan slayt gösterisi izlendi. Aydın, futbol camiasında ‘baba’ lakabıyla tanınan Kenan Duman’ın slayt gösterisinde çoğu antrenör gözyaşlarını tutamadı.
Seminerde konuşan TÜFAD Aydın Şube Başkanı Tevfik Ata Tekin,seminere katılan antrenörlere teşekkürlerini sundu. Ahde vefa göstermek amacıyla seminere Kenan Duman ismini verdiklerini belirten Tekin şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’de antrenörlerin başarısı birincilik ile ölçülmekte. Bu ölçümleme futbol anlamında doğru değil. En güzel örnek, Bülent Korkmaz ile birlikte Karabükspor’da çalışan Ercan Kılıç hocamızdır. Karabükspor’a futbol anlamında artı değer kattılar. Kulüplere artı değer katan antrenörler her zaman değerli olmalıdır”
Aydın’ın ülke genelinde antrenörler ile sözleşmeli olarak çalışan iller arasında üçüncü sırada yer aldığını kaydeden Tekin, “Bu konuda ASKF’ye teşekkür ediyorum. Kulüplerde kurumsal yapı çok önemli. Aydın’da çok sayıda kulüp var. Kulüpleri akreditasyona sokmak için ASKF ile ortak olarak çalışmalarımız olacak” diye konuştu.
Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Mehmet Kıvanç ise yaptığı konuşmada futbol anlamında üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını, Aydın futboluna katkı sunmak için her türlü çalışmaya var olduklarını söyledi.
Kıvanç’ın konuşmasının ardından Kenan Duman için hazırlanan slayt gösterisi izlenirken, seminere katılanlar gözyaşlarını tutamadı. Kenan Duman’ın kardeşi, Ali Duman’a, Kenan Duman adına hazırlanan ‘En başarılı spor adamı’ ödülü verildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg