Hayırsever iş adamı Hakkı Celal Keleşoğlu'nun başkanlığını yaptığı Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı (BESKVA) Aydın Şubesince, Ilıcabaşı İlköğretim Okulunun 201 öğrencisine oyuncak dağıtıldı.
Okulda düzenlenen törende, 201 öğrenciye, istekleri doğrultusunda satın alınan oyuncaklar, Vali Hüseyin Avni Coş ve eşi Aylin Coş, iş adamı Hakkı Celal Keleşoğlu ve eşi Hale Keleşoğlu tarafından tek tek dağıtıldı.
İş adamı ve eşinin gözyaşlarına hakim olamadıkları dağıtım sırasında, bazı öğrencilerin de hayatlarında ilk defa oyuncakları olduğu için sevinç gözyaşı döktükleri görüldü.
Vali Coş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ilıcabaşı İlköğretim Okulunun, Aydın'ın sosyo-kültürel bakımdan en yardıma muhtaç okullarından biri olduğunu belirtti.
Öğrencilerin yeni yıla girerken mutluluk gözyaşı dökmesinin herkesi fevkalade sevindirdiğini ve duygulandırdığını ifade eden Coş, Keleşoğlu çiftine teşekkür etti.
Hayırsever iş adamı Keleşoğlu ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyetinin onlardan çok şey beklediğini belirterek, ''Derslerinize iyi çalışın'' tavsiyesinde bulundu.
Keleşoğlu, oyuncak dağıtımının ardından, derslik binası girişi önünde bulunan davulcuların çaldığı müzikler eşliğinde dans etti.