Fenerbahçe"nin sorunlu milli futbolcusu Colin Kazım"ın babası Rodney Richards, yönetimi yaylım ateşine tuttu.
Baba Richards, sarı - lacivertli yönetimin önlerine bir belge koyarak, Kazım"ın tüm parasını aldığına dair imza atmasını istediğini, bunu reddettikleri için de Kazım"ın kara listeye alındığını belirtti. Fenerbahçe"nin kendi problemlerini kendi oğlu ile örtmeye kalkışmasının son derece maksatlı olduğunu bildiren baba Richards, “Kontrat sözdür. Bundan geri adım olmaz. Oğlumun maaşını indirmeye çalışıyorlar. Tüm parasını aldığına dair belge imzalatmak istiyorlar. Bunlar yanlış şeyler. Oğlum parasını almıyor” diye konuştu.
İngiliz vatandaşı olan Rodnay Richards, Türkiye"deki anlayışın kendisini üzdüğünü, Kazım"ın işini yaptığını ifade edip, “Kazım, Beşiktaş"tan Mario Berk beni aradı diye bir şey söylemedi. Bu kesinlikle yalan. Ama maksatlı haberleri sanıyoruz ki yönetim gazetelere yayıyor. Böylece Kazım"ı yıpratıyorlar. Taraftar da bu nedenle Kazım"a öfkelenip, yuhalıyor” dedi.
Colin Kazım"ın menajeri Aytaç Erenler ise Kazım"ın Beşiktaşlı yönetici ile görüştüğünü söylemediğini kaydetti, “Böyle bir görüşme olduğu ve bunu Kazım"ın tehdit unsuru olarak kullandığı yalan. Kazım görevini yapıyor ve yapacak da. Kadro dışı kaldığı, PAF takımına gönderildiği şeklinde bir tebligat da almadık” dedi.
Kazım ise “Sıramı beklerim. Formayı giymek için çalışırım. Benim kimse ile bir sorunum yok. Sabrederim” diyerek kimseye tavır almadığını açıkladı.

MİLLİYET