Kaza, bugün akşam saat 19.00 sıralarında Nazilli'ye bağlı Aslanlı Beldesi yakınlarında bulunan Mergen Çayı Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası'ndan Ankara'ya dönen Abdulkerim Topçeken'in (39) kullandığı 06 BU 7043 plakalı otomobil, Mergen Çayı Köprüsü'nde Ercan Özalp (25) yönetimindeki 09 PU 740 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücü Topçeken, sıkıştığı araç içerisinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan kamyonet sürücüsü Özalp, kamyonette yolcu
olarak bulunan Koray Üstündağ (20), otomobilde yolcu olarak bulunan Burcu Körpe (33), isimi belirlenemeyen 8 yaşındaki bir erkek çocuğu ile 11 yaşındaki bir kız çocuğu, Nazili Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralardan Ercan Özalp, Koray Üstündağ, Burcu Körpe ve adı belirlenemeyen 8 yaşındaki erkek çocuğu hastanede hayatını kaybetti. Durumu ciddiyetini koruyan 11 yaşındaki kız çocuğu ise Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
Kaza sonrası Aydın-Denizli karayolunda trafik yaklaşık 3 saat boyunca tek taraflı olarak verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.