Aracın ön kısmı suya gömülünce şoför Z.S (33) ile ön koltukta oturan Rehberlik Bölümü öğrencisi Kamil Ünver (25) emniyet kemerlerinden kurtulamadı ve boğularak hayatını kaybetti.
Sabah saatlerinde Söke-Bodrum Karayolu üzerinde yeni yapılan bir kavşakta meydana gelen kazada takla atarak su kanalına uçan otomobilin arkasında oturan iki İngiliz turist, emniyet kemerlerini bağlamadıkları için araçtan çıkmayı başardı. Çarpmanın da şiddetiyle emniyet kemerlerini açamadıkları için boğularak ölen Şoför Z.S ile Kamil Ünver"in cenazeleri Söke Devlet Hastanesi"ne kaldırılırken, olaydan hafif sıyrıklarla kurtulan iki İngiliz turist, ayakta gördükleri tedavinin ardından taburcu edildi.
Bir firmada çalıştığı öğrenilen Adnan Menderes Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu 4"ncü sınıf öğrencisi Kamil Ünver"in ölümü, Kuşadası"nda öğrenim gören arkadaşlarını şoke etti. Büyük üzüntü yaşayan Rehberlik Bölümü öğrencileri, arkadaşlarının ölümüyle adeta yıkıldı. Kamil Ünver gibi Mersinli olan sınıf arkadaşı Özge Bahçeci, Kamil Ünver ile uzun yıllardır birlikte öğrenim gördüğünü belirterek, “Kardeş gibiydik. Sessiz, sakin ve çok iyi bir insandı. Çevresindeki herkese yardım etmeye çalışan ve sevilen bir arkadaşımızdı” diyerek göz yaşları içerisinde duygularını dile getirdi.
Bu arada, Kuşadası"nda meydana gelen bir başka trafik kazasında ise biri çocuk iki kişi yaralandı. Otogar önünde meydana gelen kazada, özel bir otomobil, yoldan karşıya geçmekte olan biri çocuk iki kişiye çarptı. Kazada yaralanan iki kişi Kuşadası Devlet Hastanesi"nde tedavi altına alındı.