Basınçlı hava musluğu kalçasına saplandı!

Yeni Zelanda'da inanılmaz bir kaza meydana geldi... Bir kamyon sürücüsü, aracının kontrollerini yaparken, ayağının kayması sonucu, frenleri besleyen basınçlı hava hortumunun üzerine düştü.

PİRİNÇ UÇLU!

Sürücünün, kamyonunun kabin bölümüyle treyleri arasındaki bağlantıları kontrol ederken yaşadığı bu kaza sırasında, havanın çıkış yaptığı ve hortumun takılı olduğu pirinç uç açığa çıktı ve talihsiz kamyoncu Steven McCormack'ın sol kalçasına saplandı.

İMDADINA ARKADAŞLARI YETİŞTİ

Buradan püsküren basınçlı hava, 48 yaşındaki adamı tıpkı bir balon gibi şişirmeye başladı. Ne olduğunu bile anlamadan, çığlıklar içinde bir anda ölümün eşiğine gelen McCormack'ın imdadına arkadaşları yetişti.

Vücudu saniyeler içinde şişmeye başlayan McCormack'in çığlıklarını duyan arkadaşları olay yerine geldi ve hava musluğunu kapatarak sürücüyü ölümden kurtardı.

'VÜCUDUM TOP GİBİ ŞİŞİYORDU'

Acilen hastaneye kaldırılan adamı tedavi eden doktorlar, böyle bir olayın ardından hayatta kalmanın mucize olduğunu söylerken, McCormack de, "Basınçlı havanın vücuduma girmesiyle futbol topu gibi şişmeye başladım. Patlayacağımı sandım" dedi.

Doktorlar, McCormack'in kalçasından giren havanın, kas ve yağ dokusunun arasına dolarak bu iki kısmı birbirinden ayırdığını ve kalçasının bu basınçla patlamamış olmasını hayretle karşıladıklarını söyledi.

POSTA İNTERNET