10 Mayıs Pazartesi günü saat 19:00"da Didim Kapalı Spor Salonunda Didim Kaymakamlığı ve Didim İlçe Müftülüğü arasında oynanan maçla başlayan turnuva, 6 Haziran"da oynanacak final maçıyla son bulacak.
Didim Kaymakamlığınca kurumlar arası kaynaşmayı arttırmak amacıyla Voleybol Turnuvası düzenlendi.10 Mayıs Pazartesi günü başlayan turnuvada 4 grupta 21 takımın mücadele edecek. Turnuvanın ilk gününde ilk maçında Didim Kaymakamlığı ile Didim İlçe Müftülüğü takımları karşı karşıya geldi. Saat 19:00"da başlayan maçta Didim Kaymakamı Ali Katırcı"da müsabakada yer alırken, etkili servisleri ile maçın kazanılmasında rol oynadı. Didim Kaymakamlığının baştan sona üstün oynadığı maçın ilk setini 25- 17 ikinci setini ise 25- 19"lık setlerle 2-0 kazanarak ilk maçında sahadan galip ayrıldı.
Maçın başından sonuna kadar sahada kalan Didim Kaymakamı Ali Katırcı"nın performansının yerinde olduğu görülürken, Kaymakam Katırcı"nın eşi ve çocukları da maçta kendisini yalnız bırakmadı. Didim Kaymakamlığında ise Kaymakamlık Personeli Murat"ın ve Eski Voleybolculardan Meftun Demir"in etkili oyunu maçın kazanılmasında büyük rol oynadı. İlçe Müftülüğünde ise İlçe Müftüsü Celil Karaca"ın çabası yeterli olmadı.

“AMACIMIZ; STRES ATMAK VE SPOR YAPMAK”
Maçtan sonra konuşan Didim Kaymakamı Ali Katırcı her yıl yaptıkları turnuvanın amacının Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kaynaşmasını sağlamak olduğunu söylerken “Bu turnuva ile aynı zamanda çalışanlar iş stresini atıyor; sağlıklı yaşam içinde spor yapmış oluyorlar. Ben de bu turnuvada olmaktan mutluyum. 21 takımımız mücadele edecek. Fair play içerisinde maçların oynanmasını temenni ediyorum. Amaç kazanmak değil; spor yapmak ve kaynaşmak. İlk maçımızı da kazandığım için mutluyum. Tüm sporseverleri ve Didimlileri Kapalı Spor salonundaki maçlarımıza bekliyorum.”dedi.
Turnuvanın ilk tur maçları 3 set, ikinci tur maçları ise 5 set üzerinden oynanacak. Turnuva 6 Haziran günü oynanacak final maçıyla sona erecek. Şampiyon olan takıma kupa verilecek.
Düzenlenen turnuvaya katılan takımlar ise şu şekilde ; “Didim İlçe Müftülüğü, Didim Kaymakamlığı, Akbük Nurullah Kocabıyık İÖO, Didim Garnizon Komutanlığı, Didim Belediyesi, Yalıköy, Akyeniköy İÖO, Cumhuriyet İÖO, Gazi İÖO, Selçuk Özsoy Lisesi, Finansbank, Mahir Özgür Damar İÖO, Didim Devlet Hastanesi, Didim Lisesi, Esra Karakaya Anadolu Lisesi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Valiler İÖO, Vergi Dairesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Atatürk İÖO, Didim Adliyesi -iha