23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Didim Kaymakamlık koltuğuna, Valiler İlköğretim Okulu öğrencisi Secde Nur Atamtürk oturdu.
Kaymakam Ali Katırcı temsili törende yaptığı konuşmada 23 Nisan dolayısıyla ülkemizin her yerinde bugün makamların öğrencilere verildiğini kaydederken “Sembolikte olsa sizler bugün bu makamların sahibisiniz. Siz küçüklerimiz yarınlarda ise bu koltuklara sizler oturacaksınız. Geleceğimiz sizlersiniz; bir nevi sizleri bu makamlara hazırlamak görevi de yapmış oluyoruz.”dedi.
05.20110423135836.jpg
Daha sonra Kaymakamlık koltuğuna oturan Valiler İlköğretim Okulu öğrencisi Secde Nur Atamtürk Didim’de yapılması gerekenlerle ilgili olarak görevlilere notlar aldırdı. Temsili Kaymakam Secde Nur Atamtürk “Didim’de çocuklara yönelik oyun alanları ve parkların sayısı arttırılmalı, Hastanelerde çocuk doktoru sayısı arttırılmalı, Ağaçlandırma çalışması yapılmalı, İlçemize modern bir kütüphane kurulmalı yollarımız temiz ve düzgün hale getirilmeli” sözleriyle makamda isteklerini dile getirdi.
Kaymakam Katırcı ise temsili Kaymakam’ın sıraladığı iş ve işlemler konusunda yetkili mercilere bilgiler vereceğini kaydetti. Ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.