Didim İş Adamları Derneği (DİAD) tecrübe paylaşımı konusunda ilk toplantısını Didim Kaymakamı Ali Katırcı"nın da katıldığı kahvaltıda ele aldı.

DİAD Toplantı Salonu"nda verilen kahvaltıya Didim Kaymakamı Ali Katırcı, DİAD Başkanı Şenol Çelik ile üyeler katıldı. Düzenlenen kahvaltı da konuşan Kaymakam Ali Katırcı ilk olarak üyelerle tanışarak bilgi alış verişinde bulunurken şunları kaydetti; “Gördüğüm kadarıyla dernekte Türkiye"nin her yerinden insan var.

Memleketler ne kadar farklı olsa da insanları bir arada toplayan sivil toplum kuruluşları var. Bunların geçmişi çok değil 5- 10 yıl öncesine kadar bu gibi kuruluşlar bir elin parmağını geçmeyecek kadar azdı. Şu an baktığımızda her ilçede bu gibi kuruluşlar mevcut.

Bunlarında tecrübelerini kamu kuruluşları, belediye ve diğer sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim halinde olarak fikirlerinizi karşılıklı olarak paylaşabilirsiniz.

Bu konuda Didim kalkınması adına, iş dünyası adına Didimli işadamlarının en üst seviyeye gelmeleri için ortaya bir proje koyduğunuz takdirde Kaymakamlık olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.” dedi.

Dernek Başkanı Şenol Çelik ise bu tür toplantıların devam edeceğini belirterek; “ Tecrübe paylaşımı konusunda yaptığımız ilk programımızı gerçekleştirdik. Bu gibi programların devamı gelecek.

İlk olarak Didim Kaymakamı Ali Katırcı ile tecrübelerimizi paylaştık. Üyelerimizde iş dünyası, Didim turizminin ekonomiye etkileri, ile ilgili olarak var olan sorularını Kaymakamımıza yönelterek bilgi sahibi oldular. Verimli bir toplantı oldu.” şeklinde konuştu.