Çine Kaymakamı İbrahim Ballı"nın Kuşadası"ndaki yazlık evi soyuldu. Bilgisayar, digital fotoğraf makinesi ve kredi kartlarının yanı sıra 29 parça ziynet eşyasının çalıştığı olayın ardından Polis hırsız veya hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı.
Edinilen bilgiye göre, Çine ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan 42 yaşındaki İbrahim Ballı"nın Kuşadası Kadınlar Denizi Mahallesi Genç Kuyucaklılar Sitesi"ndeki evine giren hırsız veya hırsızlar Kaymakam Ballı"ya ait bir adet diz üstü bilgisayar, bir adet digital fotoğraf makinesi, 2 adet taşlı pırlanta altın yüzük, bir adet pırlata kol saat, bir adet inci gerdanlık, 4 adet elmas taşlı altın yüzük, 4 adet taşlı pırlanta yüzük, 4 adet bilezik, bir adet altın kolye, bir adet altın kolye ucu, bir çift zümrüt pırlanta küpe, bir adet 300 gram altın bileklik, bir adet altın kolye ve ucu, bir adet altın halka küpe, bir adet altın top küpe, bir adet incili küpe, bir adet incili altın yüzük ve 4 adet altın küpe ile çeşitli bankalara ait kredi kartlarını alarak kaçtı.
Kaymakam Ballı"nın şikayeti üzerine Kuşadası Cumhuriyet Savcılığı tarafından hırsız veya hırsızların bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.