Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, dün öğlen saatlerinde makam odasında bulunan ve Çin malı olduğu belirtilen “koşu bandında” spor yaparken, elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, İçmeler Mahallesi Hükümet Konağı binasının birinci katındaki makam odasında bulunan Çin malı olduğu öğrenilen “koşu bandında” spor yapmaya başladı. Bir süre spor yapan Kaymakam Heybet, aniden elektrik çapması sonucu yere yığıldı. Odadan gelen gürültü üzerine hemen içeri giren Kaymakamlık güvenlik görevlileri, yerde yatan Kaymakam Mümin Heybet"i alarak bir sedyeye koydular. Güvenlik görevlileri tarafından binadan çıkarılan Kaymakam Heybet, hazır bekletilen bir ambulansa konularak Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne kaldırıldı.
Gazeteciler engellendi
Doktorlar tarafından hemen müdahalede bulunulan Kaymakam Heybet"in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu arada, Kaymakam Heybet"in hastaneden çıkarılışı sırasında görüntü almaya çalışan gazeteciler, bir güvenlik görevlisi tarafından engellenmek istendi. Kaymakam Heybet"in, sedye ile binadan çıkarılarak ambulansa konulduğunu gören vatandaşlar endişelendiklerini söylediler. Yaklaşık 1,5 yıldır Tuzla Kaymakamlığı görevini yürüten Mümin Heybet, biraraya geldiği sivil toplum örgütleriyle yaptığı çalışmalarla tanınıyor.