Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül törenine Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Pala, Komiser Yardımcısı ve doktorlar ve çeşitli alanlarda görev yapan toplam 6 polis memuru katılarak takdirnamelerini Kaymakam Yıldız ve Okul Müdürü Ahmet Pala'nın elinden aldılar.
Kaymakam Yıldız, 6 yıldır Nazilli'de görev yaptığını belirterek, her yıl Polis Meslek Yüksek Okulu'nun sergisinin açılışına katıldığını kaydetti ve ''Okul öğrencilerimiz memleketlerine izinli olarak gittiklerinde, 5'er adet çeşitli Atatürk fotoğrafları ile geri dönüyorlar. Şu anda okulumuz ülkemizin en fazla ve çeşitli Atatürk Fotoğrafları arşivine sahip. Okulumuzda bu iş için bir bölüm oluşturulmuş, Atatürk fotoğrafları bu birim tarafından arşivleniyor ve fotoğraflar saklanıyor'' dedi.
Yıldız, serginin açılışında emeği geçen Dr. Mustafa Acun, Dr.Gökhan Büyükçoban, Komiser Yrd. İsa Güçlü, Polis Memurları Şükrü Zorbaz, Şevket Namal ve Servet Acar'ı Atatürk resimleri Sergisi'nin oluşturulmasında gösterdikleri olağanüstü gayret ve çalışmaları nedeniyle takdirle karşıladığını kaydetti.