Didim merkez, belde ve köylerde yaşayan şehit aileleri ve gaziler Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Didim Polis Evinde düzenlenen yemeğe Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Garnizon Komutanı M.Alper Köseoğlu, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Sacit Akdağ, Didim İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat ile kamu kurumların müdürleri ve temsilcileri katıldı. Yemekte ilçe protokolü ve kamu kurumlarının müdürleri şehit aileleri ve gazilerle birlikte oturarak yemek yedi.

Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu şunları kaydetti;"Sizler yakınlarınız şehitler olarak bizlere gönüllerimize ve bu vatana vermiş olmasaydınız bizler bugün burada huzur içerisinde bulunamazdık. Sizler sayesinde bizler buradayız. Bugün şehit yakınlarımızın karşısında kamu görevlileri oturmakta; bunu özellikle vurguladım ki kamu görevlileri yani bizler vatandaşa hizmet eden kişiler sizlerin gözlerine baktık. Sizlerin gözlerinden o nuru o şevki bu vatan için can verilebilir duygusunu sizlerden alarak vatandaşa o şekilde hizmette bulunacağız. Sizler bu vatanın bütünlüğü için canlarını veren yakınlarınıza sizler gazi olarak Kıbrıs’ta Kore’de ve bu vatanın tüm topraklarında gazi olmuş bütün vatandaşlarımıza sevgilerimizi, şükranlarımızı tek bir kusur etmeyerek vereceklerdir. Hepinize geldiğinizden dolayı teşekkür ediyorum, Şehitlerimize Allahtan Rahmet gazilerimize sonsuz şükranlarımız sunuyorum” dedi.
Yemeğin ardından Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat eşliğinde dua edildi. Yemek sonrası Kaymakam Emiroğlu ve eşi konuklarıyla tek tek ilgilenip uğurladı. 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

113.20120809092012.jpg