İlçeye bağlı Hamidiye, Uzunçam ve Yellice köylerini sırasıyla ziyaret eden Kaymakam Okur, köy muhtarlarından sorunları hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Okur’un köy ziyaretleri sırasında Nazilli İlçe Tarım Müdürü Sunay Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, İlçe Müftüsü H.Hüsnü Sula, Kurum amirleri ve köy muhtarları hazır bulundu. Muhtar ve vatandaşların ilettikleri sorunların Kaymakam Okur, hayvancılığın yeniden canlandırılması için kırsal kalkınma programından faydalanmaları konusunda köylü vatandaşlara çağrıda bulundu. Köy kahvesinde köylülerle toplantı düzenleyen Kaymakam Okur, öncelikle köyün yaşlılarıyla yakından ilgilenip hal ve hatırlarını sordu. Köylülerin sorunlarını vatandaşların ağzından dinleyen Okur, vatandaşların aktardığı sorunlarla ilgili not alıp ilgili daire müdürüne talimat vererek sorunun çözümü için neler yapılabileceğini araştırmalarını istedi.
Kaymakam Okur yaptığı açıklamada, sorunların yerinde tespiti için kurum müdür ve amirleriyle köyleri ziyaret ettiklerini belirtti. Yaklaşık bir buçuk ay önce göreve başladığını hatırlatan Okur; “Gezdiğimiz köylerde mevcut olan sorunları, her görevli arkadaş kendisi açısından not alıyor. Görevli arkadaşımız not etikleri sorunlarının çözümü için kendi kurumları bünyesinde projeler üretip sorunu çözecekler. Bu hafta Hamidiye, Uzunçam ve Yellice köylerimizi ziyaret ettik. Köy gezilerimiz düzenli bir şekilde devam edecek ve varsa köylümüzün sorununu çözeceğiz” dedi.