Süper Ligde oynadığı 7 maçı kazanarak liderlik koltuğunda oturan F.Bahçe'de futbolcular tedbiri elden bırakmıyor. Kaptan Alex ve kaleci Volkan Demirel, tüm Türkiye'nin merakla beklediği G.Saray derbisi ile ilgili soruları yanıtsız bırakırken hedeflerinin ligdeki tüm maçlarda şampiyonluğa ulaşmak için sezonu en az puan kaybıyla bitirmek olduğunu söylediler. G.Birliği'nin bu sezon ligde yenilgi almadığına dikkat çeken kaptan Alex, “Trabzonspor maçında çok iyi ve etkili oynadılar. Biz sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak ve yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu. Ligde başabaş gittikleri G.Saray'ın kendilerinden önce puan kaybetmesinin kendilerini ilgilendirmediği belirten Brezilyalı yıldız "Sonuçta bize karşı oynamadılar. Biz kendi işimize bakıyoruz. Onları yenersek o zaman konuşulacak şeyler olur ama şu anda derbiyi düşünmüyoruz. Bu maçtan önce 1 kez UEFA Avrupa Ligi, 2 kez de Süper Lig'de maçlarımız var. Biz bunlara konsantre oluyoruz. O yüzden konsantrasyonumuzu G.Birliği maçına yoğunlaştırıyoruz" cevabını verdi.

Santos 10. haftayı sabırsızlıkla bekliyor

F.Bahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, kaptanı Alex'in aksine 10. haftada oynayacakları G.Saray derbisini sabırsızlıkla ve heyecanla beklediğini söyledi. Sezona çok iyi başladıklarını ifade eden Brezilyalı futbolcu, “Ligin ilk 7 haftasını kayıpsız geçmemizin en önemli sebebi, hocamızın bize olan güvenini hissettirmesi. Daha önceki F.Bahçe-G.Saray maçlarının görüntülerini kendim bulup, izledim. Kariyerimde birçok derbide forma giydim ama bu maç beni şimdiden heyecanlandırıyor” diye konuştu.


Aliye Nine'ye forma

Sarı-lacivertli futbolcular Volkan Babacan, Kazım ve Deniz Barış, Kemerburgaz Fenerium Mağazası'nın açılışında taraftarlarla buluştu. Açılış törenine F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç, yönetici Yasemin Merçil, Sportif Direktör Aykut Kocaman ve İdari menajer Hasan Çetinya da katıldı. Açılışta Koç, Kocaman ve futbolcular, taraftarlara imza dağıttı ve seyircilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Ali Koç, yanına gelerek forma isteyen 65 yaşındaki Aliye Aydın isimli taraftara Fenerium'dan forma alarak hediye etti./yeni şafak