BEŞ gündür kayıp olan 14 yaşındaki Seyda Uğurlu bulunduğu iddia edildi. Seyda'nın babası Mehmet Uğurlu bir televizyonun haber programına katılarak bir taksici aracılığı oğlu ile telefonda konuştuğunu söyledi. Mehmet Uğurlu, bir taksicinin kendisini arayarak oğlunu polis merkezine götürdüğünü aktardığını belirtti.

İddaya göre, internet kafe dönüşü kuzeniyle birlikte evine doğru giden Zeytinburnu'nda yaşayan Seyda Uğurlu ve kuzenini kimliği belirsiz bir kişi durdurmuştu.Çocuklara silah gösteren bu kişi Kadıköy polisi olduğunu belirterek birinin kendisiyle gelmesi gerektiğini söylemişti. Çocuklardan Seyda'yı alan şahıs ticari bir taksiye binerek olay yerinden uzaklaşmıştı.Bugün evine dönen genç çocuğun babası oğlunun bir taksi durdurarak kaçırıldığını söylediğini şimdi taksi şoförü tarafından polis merkezine götürüldüğünü söyledi.

Seyda"nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri görgü tanığı U.T'nin verdiği bilgilere dayanarak olayın gerçekleştiği cadde üzerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye almıştı.

U.T.'nin ifadesine göre olay internet kafe çıkışında gerçekleşmişti. Ancak kafenin sahibi kamera kayıtlarında çocukların hiç görünmediğini söylemişti / DHA