21 günlük evli şoförle 8 yıllık evli sevgilisi birlikte intihar etti

BURSA'nın Gemlik İlçesi'nde, 15 gün önce kayıplara karışan 1 aylık evli 29 yaşındaki Celal Kenar ve 6 yıllık evli, 2 çocuk annesi, 27 yaşındaki Hülya Koçak'ın cesetleri, Umurbey Mahallesi'ndeki zeytinlikte asılı olarak bulundu. İntihar eden sevgililerin "8 yıldır bu şekilde yaşamaktan bıktık, ölümümüzden kimse sorumlu değildir" yazılı not bıraktılarıo bildirildi.

Daha önce belde olan ve yapılan değişiklikle Gemlik'e bağlı mahalleye dönüşen Umurbey'de bu sabah zeytinliğe gidenler ceviz ağacına asılı iki ceset bulundu. Haber verilmesi üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucu ceviz ağacına sırt sırta asılı cesetlerin kimlikleri belirlendi. Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Bayezit denetiminde yapılan incelemede cesetlerden birinin 21 gün önce evlenen TIR şoförü, 29 yaşındaki Celal Kenar'a, diğerinin 6 yıldan bu yana Turan Koçak ile evli olan Hülya Koçak'a ait olduğu saptandı. 8 yıldan bu yana ilişkileri bulunduğu bildirilen sevgililerin Celal Kenar'a ait zeytinliğe 48 VG 425 plakalı otomobille geldikleri ve araçta `8 yıldır bu şekilde yaşamaktan bıktık, ölümümüzden kimse sorumlu değildir' yazılı not bıraktıktan sonra kendilerini astıkları bildirildi.

Ağaçtan indirilen cesetler Gemlik Devlet Hastanesi'ne buradan otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

İddiaya göre, Hülya Koçak'ın 15 gün önce Muratoba Köyü'ndeki evine "Bir daha dönmeyeceğim çocuklarıma iyi bakın" diye not bıraktığı ve ailesinin jandarmaya kayıp ihbarında bulunduğu bildirildi. Celal Kenar'ın da 21 gün önce Umurbey'de düğün yaparak evlendikten bir hafta sonra kayıplara karıştığı bildirildi. Ailesinin başvurusu üzerine Hülya Koçak'ın 4 gün önce Muğla'da jandarma tarafından bulunduğu ancak, kendi isteği ile evden ayrıldığını söylemesi üzerine herhangi bir işlemin yapılmadığı öne sürüldü.

Sevgililerin asılı bulunduğu aracın bagajında yapılan incelemede Hülya Koçak'ın bugün 4 yaşına giren ve doğum gününü kutlayan ikiz kızları A.K ile İ.K.'ye aldığı hediye paketleri de bulundu. Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. - DHA