Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, artık bir çıkışa geçtiklerini belirterek bundan sonraki 4 lig maçı ve 2 Şampiyonlar Ligi maçı için hedefini belirlerken, artık kayıp puan istemediğini söyledi. Tecrübeli teknik adamın futbolcularıyla yaptığı görüşmelerde ligde bu hafta Ankaragücü, 12. hafta deplasmanda Trabzonspor, 13. hafta kendi sahalarındaki Fenerbahçe ve 14. hafta yine deplasmanda oynayacakları Sivasspor karışlaşmalarından kayıp puan istemediğini belirterek, "Kasım ayında birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde ise BJK İnönü Stadı'nda oynayacağımız Wolfsburg ve CSKA Moskova maçlarından da mutlaka galip gelmeliyiz. Ligde 4 maçta 12 puan alırsak Türkiye'de zirve yarışına devam ederiz. Şampiyonlar Ligi'nde de grubumuzda 6 puan alırsak Avrupa'da yolumuza devam ederiz" dediği öğrenildi.

DENİZLİ'NİN AKLI WOLFSBURG'DA

Beşiktaş Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Mustafa Denizli'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Wolfsburg maçını düşünerek bu maçta bazı oyuncuları dinlendirmeyi planladığı öğrenildi. Eskişehirspor maçına cezalı futbolcular yüzünden farklı kadrolar çıkan siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısının gelecek hafta oynanacak olan Wolfsburg maçını da düşünerek Ankaragücü karışlaşmasında bazı futbolcuları dinlendirmeyi planladığı öğrenildi.

Cumhuriyet Bayramı coşkusu Ümraniye'de

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle BJK Koleji öğrencileri, dün tesislere gelerek futbolcuları ziyaret etti. Oyuncuları Beşiktaş marşlarıyla karşılayan öğrenciler, çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. Antrenmana tedavilerine devam edilen Delgado, Holosko ve Rıdvan katılmadı. Siyah-beyazlılar, kanat ortaları ve şut çalışmaları yaparaka A.Gücü maçının taktiği denendi. Bu arada Ankaragücü ve Wolfsburg maçının biletleri satışa çıktı.


Üzülmez: Bu sene de hedeflere ulaşacağız

Kaptan İbrahim Üzülmez, tüm kulvarlarda iddialı olduklarını söyledi. Radyospor'a konuşan Üzülmez, bazın kötü oynadıkları maçların olduğunu itiraf ederek, "Ama Şampiyonlar Ligi'nde içeride oynayacağımız 2 maçı kazanırsak gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Kimse ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde hedeften koptuğumuzu düşünmesin. Geçen sene de buna benzer durumlar yaşamıştık. Fakat sonuçta 2 kupa aldık" diye konuştu. İbrahim Üzülmez, yeniden kaptanlığa geldiği için mutlu olduğunu belirtirken, G.Saraylı Arda'yı iyi tanıdığını ve kolay sinirlenecek yapıda olmadığını da söyledi./yeni şafak