Kadirli'de yaklaşık 30 yıldır yerel ve bölgesel gazetelerde çalışan çeşitli yaygın basın kuruluşlarının temsilciliklerini yapan gazeteci Fatih Demirezer (54), tedavi için Adana'ya gideceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Fatih Demirezer'in ablası Sakine Demirezer, Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundu. Sakine Demirezer, 3 çocuğu olan ve eşinden ayrı yaşayan kardeşine bir süre önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu bildirdi.

Kardeşinin 11 gün önce evinin kapısını kilitleyip, tedavi için Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine gittiğini ifade eden Sakine Demirezer, sonrasında bir haber alamadıklarını belirterek, ''Her yere sorduk. Kimse yerini bilmiyor. Hayatından endişe ediyoruz'' dedi.

Bu arada, Fatih Demirezer'in üyesi olduğu Kadirli 7 Mart Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Balcılar da konuyla ilgili bilgi aldıklarını ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade ederek, ''Kadirli'de başarılı çalışmalara imza atan meslektaşımın bir an önce bulunmasını istiyoruz'' dedi.

7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti'ne de üye olan Demirezer, 2007 yılında Osmaniye'de DP'den milletvekili aday adayı olmuştu.


Sabah