Denizli'nin Güney ilçesinde emekli polis memuru, jandarma ekiplerinin evine gelmesi üzerine intihar etti, kayıp olan damadı ise aranıyor. 

Güney ilçesi Kerimler köyünde emekli polis memuru A.Ö'nün (49) evine dün saat 11.00'de, Savcılık talimatıyla jandarma ekipleri geldi. Ekipler, A.Ö'yü karakola davet etti. Kıyafetini değiştireceğini belirterek içeri giren A.Ö, ruhsatlı tabancasıyla intihar etti.

İki çocuk babası ve oğlu da polis olan A.Ö'nün, jandarmanın kayıp olan damadını aradığını tahmin ederek intihar ittiği belirtiliyor.

A.Ö'nün kızıyla internette tanışan ve 5 yıl önce evlenen damat A.K'nin 25 Hazirandan beri kayıp olduğu ailesi tarafından jandarmaya bildirildi. 4 yaşındaki kızıyla beraber 21 Mayısta babasının yanına gelen M.K. ile arasında ailevi sorunlar olduğu belirlenen damat A.K'nin Tekirdağ'dan Güney'e gelip kızını almak istediği, daha sonra da ortadan kaybolduğu öğrenildi. A.K'nin kız kardeşi S.K'nin, 27 Haziranda Güney ilçesine gelerek, jandarmaya ağabeyinin kaybolması müracaatını yaptığı öğrenildi. Araştırma yapan jandarma ekiplerinin A.K'nin kayınpederi A.Ö'nün evine gittiği belirtildi.

Şüphe üzerine A.Ö'nün tarlası aranırken, İzmir'den uzman ekipler istendiği öğrenildi. - akşam