Balıkesir'de 21 Temmuz’da eşi ile birlikte denize açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cabir Güler (62)'in cesedi Küçükköy beldesi Sarımsaklı sahili açıklarında bulundu.

        Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cabir Güler ve eşi yaklaşık bir ay önce denize açılmışlar eşi Nezahat Güler (52) 3 gün sonra sahilde ölü olarak bulunmuştu. Yapılan aramalara rağmen Cabir Güler ve Yağmur adlı teknesinin yeri, önceki gün İzmir’in Foça ilçesinden gelen 5 trol gemisinin yaptığı aramalar sonucunda tespit edildi.

        Daha önce ağların bulunduğu yerde bu gün sabah saatlerinde dalış yapan balık adamlar, Güler'in cesedini tekne içinde sıkışmış bir vaziyette buldu. Güler'in cesedi balık adamlar tarafından bulunduğu yerden çıkarılarak Ayvalık’a getirildi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Güler’in cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Güler'in cesedine ulaşılmasının ardından yakınları çocuklarına taziye ziyaretinde bulundu. Güler'in evine akın eden yakınları, "Çocukları annelerinden sonra babalarının da cansız bedenine ulaşılmasıyla bir ay aradan sonra ikinci kez yıkıldı. Önce annelerini toprağa veren ve şimdide babalarını vermeye hazırlanan çocuklarına bayram bir kez daha zehir oldu." ifadelerini kullandı.