Mersin'de nikahsız yaşadığı 59 yaşındaki Bahadır Özgen´den 2 çocuğu olan 49 yaşındaki Günnür Güllüler (Özgen), emekli muhasebe müdürü kayınpederi 85 yaşındaki Selahattin Özgen ile maaşını alabilmek için evlendi.

Gelin ile kayınpeder arasındaki nikahı ilçeye bağlı Darıpınar Köyü muhtarı 8 Ağustos 2000'de kıydı. Ruh sağlığı yerinde olmadığı öne sürülen Özgen, evlilikten 4 ay sonra hayatını kaybetti.

Bu evliliği kabullenemeyen ve ailece rencide olduklarını iddia eden oğullarından inşaat mühendisi Salih Arpat Özgen, 2001'de Mersin 2'nci Aile Mahkemesi'ne `Evliliğin mutlak butlan ile sakat, geçersiz olduğunun tespiti, iptali' talebiyle dava açtı.

7 yıl süren dava, Özgen'in dava açmaya yetkisi bulunmadığı gerekçesiyle reddedildi. Karara itiraz edeceğini belirten Salih Arpat Özgen, ``Böyle utanç verici bir evlilik olur mu? Kimsenin yüzüne bakamaz olduk. Bu evliliği iptal ettirmek için hukuk mücadelemi sürdüreceğim. Bu dava onur meselesi oldu. Kardeşim Bahadır, sahte nikahla eşini babamla evlendirip, babamızın emekli maaşını dolandırıcılık yoluyla alırken aynı zamanda ailemizin ismini ve gururunu rencide etmiştir'' dedi.

Kayınpederi ve `resmi kocası'nın ölümü sonrası dul maaşı almayı sürdüren Günnür Özgen ise, avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçede eşi Bahadır nikah kıymadığı ve 2 çocuğuyla zor duruma düştüğünü ve kayınpederi ile evlenmek zorunda kaldığını belirtti.