Toprak Holding Yönetim Kurulu Başkanı 71 yaşındaki Halis Toprak'ın evlendiği 17 yaşındaki Nazlıcan Tağızade'nin, Antalya'da belediyeye ait huzurevinde kalan babası Mustafa İsmet Tağızade (63), “Bu evliliğe onay verme karşılığında zerre kadar bir şey almadım. Allah yukarıda şahit. Halis Ağa'ya çok teşekkür ederim. Kızım soyumun devamımı getirecek” dedi.

Tağızade, kızının kendisinden 54 yaş büyük Halis Toprak ile evlenmesiyle ilgili olarak, "Bizim onun parasıyla hiçbir ilgimiz yok. Bu evliliğe, kızım rahat etsin düşüncesiyle 'Evet' dedim” diye konuştu. Tağızade, kendisinden telefonla izin istenildiğini ve düşündükten sonra kabul ettiğini, sonra nikah için beş gün izinli olarak Kuşadası'na gittiğini söyledi.
En büyük şart eğitimin devamı “Kızımızı hiçbir zaman bir ev kadını olarak görmedik. O sadece tahsilini yapacak, başka bir şey yapmayacak. Konuşmamızın şartlarının içerisinde en büyük olanı bu” diyen Tağızade, diğer şartların ne olduğuna ilişkin soruyu yanıtlamadı. Tağızade, kızının evliliğine onay verme karşılığında ne aldığı sorulunca, şunları söyledi: “Zerre kadar bir şey almadım. Allah yukarıda şahit. Bir Allah'ın kulunun kuruşunu bile almadım. Bunun bana faydası da olmaz zaten. Evet, param yok. Büyükşehir Belediyesi 1.5 senedir bana burada bakıyor. Halis Ağa'ya çok teşekkür ederim. Kızım soyumun devamımı getirecek. Başka da söyleyecek bir şeyim yok. Bana hiç bir kimseden ne baskı geldi, ne bir telkinde bulunuldu.” - yenişafak