Şuayip K. daha sonra da bir pasajda tabancayı kalbine dayayarak ateşledi. Damat Zekai Sarıçizmeli kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Fevzi Kolat ve Şuayip K. tedavi altına alındı.


Erenler Patates Hali mevkiinde bulunan bir işhanında kalorifer tesisatcılığı yapan 55 yaşındaki Şuayip K., plakası açıklanmayan C.S. adlı sürücünün kullandığı taksiye binerek Küpçüler Mahallesi"ndeki bir hafriyat deposuna geldi. Burada damadının arkadaşı olduğu belirtilen 40 yaşındaki Fevzi Kolat'a ateş ederek omuzundan yaraladıktan sonra aynı taksiye binerek uzaklaştı.


EVE GİDİP DAMADINI ÖLDÜRDÜ
Fevzi Kolat 112 ambulansı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne kaldırılırken, gelen polis olay yerinde saldırıyla ilgili inceleme yapmaya başladı.
Şuayip K. ise bu kez Eser İlkögretim Okulu yanındaki binada oturan kızının evine geldi. Zili çalan Şuayip K., kapıyı açan 58 yaşındaki damadı Zekai Sarıçizmeli'ye iki el ateş etti. Başından vurulan Sarıçizmeli kanlar içinde yere düştü.


Polis ekipleri, 15 dakika içerisinde ikinci silahlı saldırının şaşkınlığını yaşarken, Zekai Sarıçizmeli 112 ambulansı ile götürüldüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde öldü.


BU KEZ KENDİ KALBİNE SIKTI
Yeniden aynı taksiye binen ve sürücüsünü tehdit ettiği belirtilen Şuayip K., Erenler Patates Hali mevkiinde bulunan Uncuoğlu İşhanı"ndaki işyerine geldi. Pasaj içerisinde yürürken 9 mm çapındaki tabancayı kalbine dayayıp tetiği çekti. Olay yerine gelen 112 ekibi ilk müdehaleyi olay yerinde yaparken, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne götürülen Şuayip K. hemen ameliyata alındı.


Polis olay sonrası, plakası açıklanmayan taksi şöförünü bilgisine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü"ne götürdü. Soruşturma sürdürülüyor.

Hürriyet