Sultaniye köyünde düğüne katılan Kamil Atış (23), eşi Burcu (22), kızları 2.5 yaşındaki Minel ve Figen (5) ile Bakırköy"deki evlerine gitmek üzere otomobilleriyle yola çıktı.

Levyeyle saldırdı

Kamil Atış, yolda, aynı düğüne katılan ve uzaktan akraba oldukları öğrenilen H.K. (17) ve arkadaşı G.K. (17) ile yol verme meselesinden tartıştı. Atış, H.K."nin kullandığı otomobile levyeyle vurmaya başladı. Bunun üzerine, H.K. ve G.K., otomobille kaçtı. H.K. ve G.K., arkadaşları İsmail E. (19), O.K. (17) ve Şükrü A"yı (29) arayarak, Hotanlı köyü girişine gelmelerini istedi. Hotanlı köyü girişinde yolu kesen ve pusu kuran zanlılardan biri, hareket halindeki Atış"ın otomobiline yaklaşık 25 kilogram ağırlığında kaya attı. Camı parçalayan kaya, otomobilin ön koltuğunda oturan Burcu Atış ile 2.5 yaşındaki kızı Minel"e çarptı. Hastaneye kaldırılan Burcu Atış, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Minel Atış"ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
Zanlılardan H.K. (17), G.K. (17) ve O.K. (17), çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Ş.K. ve İ.E., serbest bırakıldı./milliyet