Iğdır'da, eşiyle kavga ettikten sonra polise yaralandığına dair ihbar mesajı gönderen ve ardından emniyet güçlerinin telefonlarına cevap vermeyen kadın, itfaiye aracının merdivenini kullanarak içeri giren ekipler tarafından evinden çıkarıldı.

 

Alınan bilgiye göre, kent merkezlerindeki evlerinde ikamet eden E.A. ve S.A çifti henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. S.A, karısıyla tartıştıktan sonra evden ayrılırken, E.A. da kapıyı kilitleyerek polise ihbar mesajı gönderdi. 

S.A'nın kocasının kendisini yaraladığı ve evin kapısını üzerine kilitlediğine dair mesajı alan emniyet güçleri, söz konusu telefon numarasını arayarak kadına ulaşmaya çalıştı. 

S.A'nın telefonlara cevap vermemesi üzerine evin bulunduğu adrese gelen emniyet güçleri, yaklaşık yarım saat boyunca kapıyı çaldı. 

Kapının açılmaması üzerine itfa ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye aracının merdiveniyle 4'üncü kattaki balkona çıkan polis, bu sayede eve girmeyi başardı. 

Bu sırada Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal da olay yerine gelerek evde incelemelerde bulundu.

Babal, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftin küçük bir tartışma yaşadığı ve bu sırada birbirlerini tartakladığını belirterek, önemli bir durumun olmadığını söyledi.  

Kolundan hafif yaralandığı tespit edilen E.A. ambulansla, kocası S.A. ise emniyet ekiplerince Iğdır Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

Yaklaşık bir saat süren çalışma boyunca özel harekat ekipleri, polis, sağlık görevlileri ve itfaiye personeli evin bulunduğu sokakta bekledi.