Uzun süredir Aydın siyasi kamuoyunda tartışılan "AK Parti"nin yeni Merkez İlçe Başkanı kim olacak? "sorusu cevabını buldu. AK Parti Aydın İl Başkanlığı yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Celal Kavcar AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak atandı.
Bugüne kadar, çok sayıda kişinin AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanlığı için ismi geçerken Ahmet Celal Kavcar"ın ataması Genel Merkez"den yapıldı. Kavcar'a atama yetki belgesi de AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay tarafından Kavcar'a verilirken Merkez İlçe Yönetimi belirleme çalışmaları başladı.
Kavcar, ataması ile ilgili yaptığı açıklamada 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulunurken; "Büyüklerimiz bizi uygun görmüşler. Bu nedenle üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız. AK Parti hedefleriyle Türkiye'yi çağdaş, uygarlık seviyesine ulaştırmayı amaçlamış, bugüne kadar yaptıklarıyla da bunu kanıtlamıştır. Bize de Merkez İlçe olarak Aydın'da üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Seçim atmosferine girdiğimiz bugünlerde partimize milletvekilliği aday adaylığı konusunda yoğun müracaatlar var. Bu da bizim çalışma arzumuzu ve sorumluluğumuzu artırıyor" dedi.