Olay, dün akşam Çatalca'ya bağlı Halaç Köyü'nde meydana geldi. Bir süredir işsiz olan Necdet E., birlikte yaşadığı ağabeyi 44 yaşındaki İsmet ile köy meydanında karşılaştı. Elindeki av tüfeğini ağabeyi İsmet'e çeviren Necdet E., "Sen beni bitirdin, ben de seni bitireceğim" dedi ve tetiği çekti. Kanlar içinde yere yığılan İsmet E. olay yerinde yaşamını yitirirken Necdet E. suç aleti silahla eve koştu.


FİŞEĞİ BİTTİ, TABANCASINI ÇEKTİ


Necdet E., evde bulunan yengesi 34 yaşındaki İlknur'u da av tüfeğiyle birkaç el ateş edip öldürdü, ardından da yeğenlerinin uyuduğu odaya daldı. Fişeği biten Necdet E., bu kez belindeki ruhsatsız 7.65 mm çapındaki tabancasını çekti, yeğenleri 11 yaşındaki İlkhan, 13 yaşındaki Nesrin ve 14 yaşındaki Hilal'e kurşun yağdırdı.


KAPININ ARKASINA SAKLANDI, AMA KURTULAMADI


Kardeşler olay yerinde can verirken Necdet E., silah seslerini duyunca koşup saklanan evin küçük çocuğu 9 yaşındaki Furkan'ı aramaya başladı. Necdet E., bir süre sonra Furkan'ı kapının arkasında saklanırken buldu, birkaç el ateş edip onu da öldürdü.


İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edilirken Necdet E., elinde av tüfeği, belinde tabanca ile köy meydanına geri döndü. Burada jandarma ekiplerine teslim olan Necdet E., sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

DHA